Neglelakering og pleje

Læs mere om vores behandlinger her:

 

Hvad er CND™ SHELLAC™?

Mere end bare en Gel Polish
CND Shellac er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage. Helt unikt for denne lak er, at der aldrig skal files ovenpå naturneglen, hverken når det påføres neglen eller ved aftagning, så neglene bliver ikke svage eller skadede af behandlingerne eller produktet. Udover den skånsomme aftagning af produktet er det også hurtigt at fjerne – helt ned til blot 5-10 minutter.

Lakken påføres den rene negl som en almindelig lak, men skal hærdes under UV-lys. Det giver en perfekt lakering med et flot og skinnende look. Man må ikke file eller klippe på den lakerede negl, da lakken meget hurtigt kan gå i stykker. Produktet anbefales kun at få fjernet af professionelle behandlere for at undgå skader på neglene og produktet er ikke allergifremkaldende.

Der er mange flotte farver at vælge imellem, men er der en bestemt farve du ønsker, så skal du kontakte klinikken først, så vi kan sikre os at have den hjemme når du møder ind til en fodbehandling inkl. shellac.

Der er mulighed for at booke neglelakering med CND Shellac – uden fod- og neglebehandling, hvilket betyder, at der ikke klippes, fræses og renses op af neglene før behandling.

Du kan booke din tid her

 

Hvad er CND™ VINYLUX™?

Den første langtidsholdbare neglelak
CND™ VINYLUX™ er en neglelak der er hurtigtørrende (ca. 8 min tørretid) og op til 7+ dages perfekt holdbarhed. CND™ VINYLUX™ er et banebrydende neglelak system der består af mange moderigtige farver og en topcoat. Topcoaten er unik i dette system, da den lægger sig som et tyndt lag over din CND™ VINYLUX™ neglelak og derved beskytter den helt suverænt mod ridser, slid og afskalning. Det er et prisvindende 2-trinssystem med indbygget base coat og hurtig påføring, kort tørretid og let aftagning.

Der er mange flotte farver at vælge imellem, men er der en bestemt farve du ønsker, så skal du kontakte klinikken først, så vi kan sikre os at have den hjemme når du møder ind til en fodbehandling inkl. shellac.

Der er mulighed for at booke neglelakering med CND Vinylux – uden fod- og neglebehandling, hvilket betyder, at der ikke klippes, fræses og renses op af neglene før behandling.

Du kan booke din tid her

 

Hvad er CND™ neglepleje?

Behandlinger, der giver sunde og stærke negle
CND™ har udviklet og perfektioneret neglebehandlingsprodukter for at sikre, at du opnår de bedst mulige resultater til pleje af dine negle – specielt når du har fået neglelakering på. Blandt disse produkter er den prisvindende SolarOil™, der giver styrke og pleje i dybden på dine negle.

Du kan købe SolarOil™ produktet i klinikken,

Du kan booke din tid her

 

 

Sidebar