Fodbehandlinger

Læs mere om vores behandlinger her:

Klassisk fodbehandling

Blødgørende fodbad. Neglene klippes, fræses, renses op samt poleres. Fjernelse af hård hud under fødder og ved negleomgivelser. Der gives en let fodmassage med fugtgivende creme eller skum fra Allpresan.

Hvis du har svamp i neglene, store hælrevner eller nedgroede negle skal du vælge en komplicerede forbehandling, da det er nødvendigt med ekstra tid til disse behandlinger.

Klassisk fodbehandling med lakering

Klassisk fodbehandling. Lakering af neglene. Vælg CND Shellac eller neglelak CND Vinylux.

Klassisk neglebehandling

Blødgørende fodbad. Neglene klippes, fræses, renses op samt poleres. Der gives en let fodmassage med fugtgivende creme eller skum fra Allpresan samt mandelolie på negleomgivelserne.

Klassisk neglebehandling med lakering

Blødgørende fodbad. Neglene klippes, fræses, renses op samt poleres. Lakering af neglene CND Shellac / Vinylux.  Let fodmassage med fugtgivende creme eller skum samt mandelolie på negleomgivelserne.

Kompliceret fodbehandling

Blødgørende fodbad, klipning, fræsning og oprensning samt beskæring. Denne behandling skal vælges, hvis du har nedgroede negle, hælrevner, neglesvamp eller mange ligtorne, da det er nødvendigt med ekstra tid til behandling.

Symptombehandling

Behandling af et enkeltstående problem – som eksempelvis en ligtorn, hælrevner eller en nedgroede negl – uden fodbehandling.

Udvidet fodbehandling

Klassisk fodbehandling, men med et behov for, at der er brug for længere behandlingstid. Denne behandling skal vælges hvis du har fortykkede negle og/eller meget hård hud, da det er nødvendigt med ekstra tid til behandling.

Luksus fodbehandling med peeling, maske og let massage

Klassisk fodbehandling, herefter peeling samt maske. Let massage af underben og fødder med en fugtgivende creme som trænger dybt ind i huden for at sikre en blød hud overflade. Ren velvære med fodterapeutisk behandling.

Luksus fodbehandling med alt inklusiv

Klassisk fodbehandling, herefter peeling samt maske. Lakering af neglene med CND Shellac eller CND Vinylux. Let massage af underben og fødder med en fugtgivende creme som trænger dybt ind i huden for at sikre en blød hud overflade samt mandelolie på negleomgivelserne. Ren velvære med fodterapeutisk behandling.

Paraffinbehandling på fødder

En gave til dine fødder i den kolde tid eller når du bare skal forkæle dig selv.
Paraffinbehandlingen giver fugt og smidighed til din tørre og trætte hud og holder ”kulderevnerne” på afstand samtidig med at den går ind og lindre smerter i led og muskler og hjælper til at øge blodcirkulationen.

Behandlingen indeholder eksfoliering med fodscrub, plejende collagen creme og derefter fødderne i varmt paraffin som herefter pakkes ind i “håndklæde fødder” så collagen og olierne fra paraffinen kan trække dybt ind i huden. Efter behandlingen vil du føle lindring, mere blød og smidig hud samt rent velvære.

Få samtidig en fodbehandling inden din paraffinbehandling – det perfekte match til ren velvære og nydelse.

Bemærk! Hvis det er første gang du er til behandling her på klinikken, vil der være et gebyr (udover behandlingen) på journaloptagelse, som er lovpligtigt.

Sidebar