Kontakt

NY PATIENT

Hvis du ikke har været i klinikken før, skal vi registrere dit personnummer, adresse, mobilnummer og e-mail til vores journalføring (lovpligtigt). Medbring derfor ALTID dit gule sygesikringsbevis til behandlinger på klinikken. Journaloptagelse ved 1. besøg koster 115 kr.

Inden vi går i gang med behandlingen vil du blive bedt om at udfylde vores oplysningsskema til brug til vores journaloptagelse, herefter undersøges dine fødder i forhold til hud, negle og fejlstillinger.  Din elektroniske journal på klinikken opdateres løbende i forbindelse med dine behandlinger og eventuelle ændringer noteres. De observationer der sker i forbindelse med de efterfølgende behandlinger, sikre at eventuelle forandringer bliver opdaget og fodterapeuten kan i samråd med dig tilrettelægge behandlingen derefter.

Mobilnummeret bruger vi til at sende en sms to dage før du har en aftale i klinikken. Hvis du er nødt til at melde afbud, så håber vi at du gør det i god tid enten via vores online booking eller på telefon 4192 1000.

Da ventetid i klinikken kan forekomme pga. akutte patienter, bedes du sætte lidt ekstra tid af til dit besøg i klinikken.

ANDRE PRAKTISKE OPLYSNINGER

Hvis du har lægehenvisning er det IKKE muligt at ONLINE booke en tid, men du skal derimod kontakte klinikken telefonisk på +45 41921000.

Hvis du er medlem af Sygesikring Danmark så gives der tilskud – se mere her

Hvis du har helbredstillæg – se mere her

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte klinikken.

grandt klinik
Blegdamsvej 108, Parterre – th
2100 København Ø

41 92 10 00
grandtklinik@outlook.dk

CVR: 29237115

Nyttig information

  • Gode parkeringsforhold og mulighed for handicapparkering tæt på klinikken
  • Offentlig transport – Metro TRIANGLEN (3 min gang) samt bus 1A lige uden for klinikken.
  • Klinikken har desværre ikke handicapvenlig indgang – kørestolsbrugere