Special behandlinger

Læs mere om vores behandlinger her:

  • Bøjler (Komposit eller Podofix)
  • Fodvorter (frysning med Hydrozid)

Bøjle behandling

Komposit bøjle påsættes – inkl. oprensning af 1-2 negle. Hvis flere skal der bestilles ekstra tid.

Klinikken bruger ONYFIX som har MEDICAL DEVICE klassificering, hvilket er din sikkerhed for at det er et medicinsk produkt, produceret i EU med sikre ingredienser.  Onyfix® negle korrektionssystemet er et alsidig, innovativt produkt til en smertefri behandling af indgroede og indrullede negle (unguis incarnatus) – og ikke en stålbøjle.

Onyfix® negle korrektionsssytemet kan bruges til at behandle næsten alle typer for indgroede- eller deformerede negle.

Du kan bestille tid til denne behandling her

 

Podofix bøjlesystem – er en plastbøjle med indbygget ståltråd.

Podofix er en plastbøjle med indbygget ståltråd hvor spændet kan justeres. Alle patienter – inklusive risikopatienter og børn – med indgroede, indviklede og deformerede negle kan hjælpes hurtigt og uden problemer. Det giver øjeblikkelig smertelindring og en varig behandlingssucces. Podofix plastbøjle er en blød gummi ”stang” med indbygget stålbøjle og påføres let på indviklede negle. Kanter, stærkt buede negle og ømme neglefalse med betændelse er ikke længere en hindring for at få løst de smerter der kan opstå ved nedgroede- eller indgroede negle.

  • Velegnet til diabetikere
  • Risikopatienter
  • Meget velegnet til børn
  • Hurtig behandling (mulig ved regelmæssig fodpleje)
  • Blødt materiale er velegnet til alle negleformer – også til rullede eller vinklede negle
  • Holdbarhed på mellem 3-6 uger

Du kan bestille tid til denne behandling her

Fodvorte behandling

Klinikken bruger kun produktet HYDROZID til at fjerne fodvorter. Du kan bestille tid til denne behandling her

Behandling af vorter

Hydrozid sprayes direkte på det givne hudområde og dækkes med en skabelon, så det kun er det berørte hun, der behandles. Der sprayes fra en afstand på 2-3 cm i 6 sekunder (afhængig af vortens størrelse) – dette gentages 5-6 gange med et ½ minuts pause pr. gang.

Vortetyper – de hyppigste

Almindelige vorter (verruca vugaris). Denne vorte er typisk kuppelformet, rød- eller hvidlig. Den har en uregelmæssig overflade og kan være overalt på kroppen men fremkommer mest på hænder, ansigt og fødder. Denne vortetype ses mest hos børn og unge.

Fodvorter (verruca plantaris). Fodvorter har som oftest et blomkålslignende udseende med sorte eller røde prikker i centrum af vorten. Da fodvorten ofte er på undersiden af foden, vil du føle smerte eller ubehag, når du træder ned på fodsålen. Det er ofte børn og unge, der plages af fodvorter.

Flade vorter (verruca plana). Flade vorter har en flad og glat overflade, og størrelsen er a. 1 til 4 millimeter i diameter. Vortetypen har derudover en rødbrun farve. Flade vorter ses både på bagsiden af hånden såvel som i ansigtet.

Bemærk! Klinikken behandler kun vorter der sidder på fødderne.

Sidebar